Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

 1. Fizetési feltételek
 • A termékek mellett feltüntetett árak a szállítási költségeket nem tartalmazzák. A szállítási költségek a megrendelés véglegesítése előtt kerülnek kiszámításra és közlésre.
 • A szállítási költségek a szállítási és fizetési mód függvényében a következők szerint alakulnak: személyes átvétel esetén szállítási költséget nem számítunk fel, futárszolgálat által történő kézbesítés esetén utánvétes fizetéskor a szállítási költség bruttó 1.790,- Ft, banki átutalással bruttó 1.590,- Ft. Amennyiben a megrendelt termékek végösszege a bruttó 20.000,- Ft-ot meghaladja a szállítás futárszolgálat által történő kézbesítés esetén is ingyenes.
 • Webáruházunkban lehetőség van banki átutalásra, és személyes átvételnél készpénzzel történő fizetésre. A készpénzzel történő fizetés speciális esete az utánvétes fizetés, amelyre futárszolgálat általi kézbesítés esetén van lehetőség. Ez esetben a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni a küldemény kézbesítőjének.
 • 100.000,- Ft-ot meghaladó termék vásárlásakor a Vevő előleg fizetésére köteles, amennyiben nem banki átutalást választ.
 • Az előleg mértéke a termék árának az 50 %-a, a termék kiszállítása csak az előleg beérkezését követően lehetséges.
 • Készpénzes fizetés kivételével (akár utánvét, akár személyes átvétel esetén) csak akkor kerülhet sor a termék kiszállítására, vagy a személyes átvételre, ha bankszámlánkra beérkezik a vételár (1-2 munkanap) és erről ügyfelünket értesítettük.

 

 1. Személyes átvétel
 • A termék személyes átvételére a 4034 Debrecen, Vámospércsi út 59. szám alatti átvételi ponton van lehetőség, amely cím kizárólag átvételi pontként üzemel.
 • Az előző pontban megjelölt átvételi ponton a terméket 3 munkanapig áll módunkban tárolni.
 1. Szállítás futárszolgálat által

Abban az esetben, ha a Vevő a megrendelésekor a személyes átvétel helyett a futárszolgálat általi kézbesítés mellett dönt, akkor a megrendelt termékek kézbesítése, szállítása a részére, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. által történik.

 

 

Keresés