Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 

Igaz, hogy a DRESSIFY még fiatalnak számít a piacon, a története mégis generációk üzenetét hordozza. 20 évvel ezelőtt már a nagymamám is a divattal foglalkozott, és anyukám is folytatta a hagyományt – azóta is sikeresen megállják a helyüket ebben a világban.

Egészen pöttöm koromtól kezdve csodáltam a szép ruhákat és alig vártam, hogy egyszer én is belenőjek a ruhakölteményekbe. Ahogy az évek során felcseperedtem, 15 éves koromra már folyékonyan beszéltem angolul és franciául, így a család el tudott vinni magával Párizsba, ahova rendszeresen utaztak áruért.

Szinte az első pillanattól fogva elvarázsolt a hely, menthetetlenül beleszerettem a városba és innentől én és a divat elválaszthatatlanok lettünk. Évente 3-4 alkalommal velük tartottam, amikor árubeszerző útra indultak, így fokozatosan tanultam bele a vállalkozás folyamataiba. Egyetem mellett már komolyan belevetettem magam a munkába, sok feladatot már teljesen egymagam végeztem, és kezdett megfogalmazódni bennem a gondolat, hogy egyszer én is a magam ura legyek.

Emlékszem arra, amikor néztem a Kezdő című filmet, amiben Anne Hathaway alakítja Jules-t, a fiatal és tehetséges cégtulajdonost, aki sikeres online divatcéget vezet a történetben. A bemutatott munkamorál és a megfogalmazott küldetéstudat újabb löketet adott a lelkesedésemnek.

Elhatároztam, hogy én is támogatni szeretném az itthoni fiatal nőket abban, hogy örömüket leljék azokban a holmikban, melyeket kínálok számukra. Így született meg a dressify.

Ebbe a támogatásba az is beletartozik, hogy ügyelek a környezettudatosságra. Fontos, hogy felismerjük, és közös érdekünk legyen a fenntarthatóság, hogy ne csak nekünk, de a gyerekeinknek is lehessen jövője. Mivel a legtöbb csomagolóanyag a kukában végzi, a hulladéktermelés már tűrhetetlen méreteket öltött. Ezért DRESSIFY rendelésed újrahasznosított csomagolásban küldöm, hogy ezzel is kevesebb hulladékot termeljünk, és a bolygónk növény-és állatvilágát is megóvhassuk.

Az életem során összegyűjtött tapasztalat segít abban, hogy a webshop kínálatát olyan ruhadarabokkal tölthessem meg, amelyekbe belebújva éppen olyan kényelmesen és magabiztosan érzed majd magad a hétköznapokban, mint egy-egy különleges alkalmon, és öltözködéseddel követni tudd a mindenkori trendeket is.

Nézz körül a webáruházban, találd meg kedvenceid és 1-2 munkanapon belül már küldöm is a csomagod!

Kellemes vásárlást kívánok,
Kiss Vivien – cégtulajdonos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdésed van a ruhákkal kapcsolatban vagy elakadtál a rendelésnél?

Keresd bátran ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
E-mail: dressifyugyfelszolgalat@gmail.com
Tel.: +36307415407 (csak hívásokat fogad, sms-t nem)

Keresés